Hey guys !!!
I'm going on a trip on saturday morning (4AM/5AM) it will take 4 to 4:30 hours and I'm thinking about dosing the whole trip.
This is my plan :
4 Hours and 30 Minutes = 300 Minutes
Quaaludes = 45 Minutes / 300 Minutes - 45 Minutes = 255 Minutes Remaining
Speedball = 30 Minutes / 255 Minutes - 30 Minutes = 225 Minutes Remaining
DXM = 45 Minutes / 225 Minutes - 45 Minutes = 180 Minutes Remaining
Nightshade = 60 Minutes / 180 Minutes - 60 Minutes = 120 Minutes Remaining
Aftermath = 30 Minutes / 120 Minutes - 30 Minutes = 90 Minutes Remaining
Hash = 45 Minutes / 90 Minutes - 45 Minutes = 45 Minutes Remainig
I don't know if i should keep Aftermath , but I'm sure the other doses are permanent , only if I find something better.
You can keep giving suggestions since this isn't the final plan , I loved the doses Pony recommended tho.
We'll make 2 -3 stops during the trip , so i must calculate if there will be time to dose , that's why i should keep those 45 minutes as backup